tappa inte tvålen...

image10

När den 19-åriga tjejens advokat Elizabet Massi Fritz frågade hur det gick till när 25-åringen och 21-åringen hade sex med flickan samtidigt, "jag får faktiskt inte ihop det rent tekniskt?" 25-åringen svarade, spydigt: "Du har inte sett en erotisk film där man är två stycken på en tjej samtidigt?" Ung man åtalad för våldtäkt läxar upp offrets kvinnliga advokat för att hon inte har koll på porrfilmsutbudet...


En fredagsdagdröm: "Stureplansprofilerna" suger kuk på Österåkers anstalt. Då och då är inte kuksugandet helt frivilligt, ibland blir det dessutom till att böja sig framåt för grabbarna. Det blir rättssak av en av våldtäkterna och grabbarna berättar, en efter en, snyftandes sin historia i vittnesbåset . Tyvärr så räcker det ju inte så, "jo, vi ser att du har blivit våldtagen men hur kan vi vara säkra på att du inte ville det?" och "jo, din kropp bär tydliga spår av grov misshandel, men hur kan vi veta att det inte vad just vad du bad om? Faktum är ju faktiskt att den här killen har misshandlat dig lite lättare tidigare vilket minskar din trovärdighet kraftigt".

WHAT THE DUCE!?

image7

Jag är ingen hater men nu ska jag hata lite. Vissa människor förtjänar inte sin framgång. Kolla på korkade och fula P Diddy, han är ju så jävla uppblåst. I typ alla videos spelar han sig själv/Gud. Fejk-himlen lyses upp bakom honom med ett par gyllene strålar på hans förvridna ansiktssyndrom, barnakören sätter igång för fulla muggar och tusen vita duvor svävar iväg (utan att det ser äckligt ut som det skulle göra i verkligheten med dun och löss). I alla videos är han fett eftertraktad av tusen heta tjejer, var och en utan något problem med att dela honom med 999 andra. Det är ju värt det bara man får röra vid honom lite, eller åtminstonde vara ni samma rum? Han är inte ens en bra rappare! Dessutom är han en vedervärdig privatperson som inte skäms för att visa upp det i alla forum han kan.

I alla hiphopvideos är det typ samma grej; en dödligt överviktig kille som sitter i en soffa och flåsar med typ respiratior och syrgastuber på ryggen, och tio nakna tjejer som ligger över knäna eller kryper omkring och lämnar snigelspår på golvet framför monstret. Jag har aldrig sett nån ful tjejs video med värsta pumiga snubbarna som masserar henne och krälar omkring överallt. Inte heller har jag sett nån tjej som framhäver sig som Gud i nån video, aldrig. R.Kelly har ju typ haft änglavingar i hälften av sina videos, stått på ett berg, helt klädd i vitt, och fått solen att gå upp med sin röst. Kom igen- är det verkligen okej att vara SÅ pompös som kille? Och att brudar faktiskt köper det dessutom...

"Grabbarna" har redan advokat Aro


Hasse Aro är en jobbig jävel, så fort han tycker sig veta något är det den absoluta sanningen. I gårdagens Efterlyst tog han ställning för de våldtäktsåtalade "Stureplansprofilerna". Aro står i studion och gnäggar på om hur det inte finns några hållande bevis och yadayada... Han vet tydligen bättre än de flesta rättsjuridiska experter i de här två fallen. När Leif GW Persson menade att han trodde att det låg något bakom anmälningarna ignorerade Hasse det och stirrade ner i sina papper med en min som sa nåt i stil med "jaja...".

Senare i programmet sätter sig Aro och gos-intervjuar den åtalade 21-åringen som, oemotsagd får sitta och fisa ut sitt förakt för tjejerna som anmält honom, "jamen, 'gänghora' kallade vi ju henne för att hon hade haft sex med alla i vårt gäng..?"

Aro frågar med en medlidande ton hur killen ser på framtiden, hur han mår osv. På frågan hur han känner över att målet överklagats och nu ska upp i Hovrätten svarar killen "Jo, jag hoppas jag klarar mig undan mig den här gången också".

Tack Hasse för din finfina journalistiska insats för grabbarna!

image6
Hasse, med ständige följeslagaren "Figur", ser inte
alltför kry ut trots fin utmärkelse på Kristallengalan



Matnostalgi


Läste min vän Klaras blogginlägg om mat och kom och tänka på en massa gamla minnen... Jag och Klara har en lång tradition av att ta en av de sju dödssynderna till nya nivåer. Det handlar om frosseri. Ända sedan vi lärde känna varandra, vid den blida åldern av tio år, har vi frossat ihop. När vi gick i fyran kokade vi kola som vi brände tungorna på för att vi inte orkade vänta de två minuterna tills den svalnat. I femman skolkade vi från lektionerna och gjorde groteska glassbomber av Big Pack och alla tillbehör vi kunde hitta i Klaras pappas skafferi. I högstadiet övergick vi till tolv-Mac Donalds-pajer-i-veckan-dieten och snattat lösgodis i mängder. Livet var gott.

Nu lagar vi middagar som skulle få "Du är vad du äter"-Anna Skipper att kräkas som i Exorcisten bara hon fick kasta en blick på tallriken. Måltider som tagit veckor att förbränna och som sövt oss båda i tung men orolig sömn bara minuter efter intagandet. Trots den groteska skada vi antagligen åsamkat våra stackars kroppar blir vi helt nostalgiska när vi pratar om våra 2-kilos hamburgare med extra ost, friterade potatiskkroketter med både bearneisesås och kryddsmör till. Man har ju inga gränser som äkta matälskare. Jag lever nu och jag tänker njuta av livet. När jag nu förälskat mig i och lever tillsammans med en kock har ju knappast frosseriet avtagit. Nu hoppas jag bara att Klara får sig en egen kock också! ; )

image2
Min fabulösa vännina och jag

Tragikomisk skräpmat


Igår kollade jag på en dokumentär som hette "Virgin School". Den handlade om en 26-årig brittisk kille, James Reilly, som åkte till Holland för att gå en fyra månader lång sexkurs och få förlora sin oskuld med en av tanterna som höll kursen. Det var väl en av de där "dokumentärerna" som görs mest för att folk ska få fnissa åt andra som skämmer ut sig. Den hade ju inte nåt värde i ett utbildande syfte eller så, mest var det nog tänkt som en smaskig freakshow. Killen hade aldrig kysst en tjej eller ens varit nära. Han bodde med sin pappa och pappans fru som tyckte att det var på tiden att han fick pröva på hur det var att ha sex.

image3

James fick lära sig att vara nära en kvinna genom att ligga naken på rygg brevid en tant, som kunde varit hans mormor, medans hon berättade om hur fantastisk vaginan är och klämde på stackarns snopp. Efter ett tag, när hon ställde sig på alla fyra och ville att han skulle pilla på henne, bröt han gråtandes ihop och ville inte mer. Senare under kursen gjorde han en modig comback och strippade för en annan tant på ett jättekonstigt sätt, typ som man rör sig när man snurrar en rockring. Tanten uppmuntrade honom trots att hon måste haft jättesvårt att hålla sig för skratt (eller inte med tanke på att hon måste ligga med honom sen...)

image4

I slutet hade han sex. Den batikklädda hippietanten, som innan samlaget strött flingsalt i rummet för att det hade en "renande" effekt och placerat en mjukisorm brevid sängen för att höja killens potens, berättade att hon var stolt över honom och att de nått många "viktiga punkter" under det, hans första samlag. Killen hade hål i strumporna, dålig hållning och för stora, slappa vita y-fronts kalsonger. Allt var liksom fel, upplagt för att det ska bli ett skämt och man skrattade ju men samtidigt mådde man lite dåligt över att han blottade sin misär så oövertänkt.

I efterhand känns det som att kanalen som sände dokumentären var rätt taskiga mot killen, han hade ju berättat hur han varit mobbad i hela sitt liv och alltid fått höra att han var ful och äcklig. Hans medverkan i "Virgin School" lär ju knappast ha gjort hans situation bättre eller hans möjligheter att få en flickvän större. Men oh my god vad roligt det var på sina ställen...

image5

RSS 2.0