Om det här är Stockholms grädda...


-

image24

Fortfarande fundersam

Lite fler såna där läppar att reflektera över...

image23

Jobbig självinsikt i skrivande stund...

image21

Såg den här ganska konstiga bilden i tidningen idag. Egentligen gillar jag inte när dom fotar mindre perfekta kroppsdelar på nästan perfekta kändisar, typ celluliter och bristningar, och fläker upp närbilder i alla kändisblaskor men det här var ju lite skummare än celluliter, och framförallt ovanligare. Armhålor är kanske inte vanligtvis jättevackra, inte mina heller, men så där ser dom ändå oftast inte ut.

När vi var i Turkiet i somras kollade jag på hotellets enda icke-tyska tv-kanal, en turkisk kanal där det nästan uteslutande var smaskigt kändisskvaller. De filmade kändisar på stranden och ryckte upp dörrar till provhytter för att zooma in celluliter, som de var helt fixerade av. Kändisarna (bara kvinnor såklart) fick sedan en kort stund att, rosenkindade och med stissiga ögon, försvara bristerna på sina kroppar. Jag fattar ju inte turkiska men det var verkligen som att de bad om ursäkt för sin glåmiga hy eller celluliter.

En sångerska hittade dom på stranden där stackarn legat och försökt se anonym ut medan hon fixade till solbrännan. När hon upptäckte kamerateamet sprang hon, då jagade dom henne. Hon sprang för att slippa bli filmad osminkad. När hon insåg att de var för många för att hon skulle kunna komma undan stannade hon, försökte le stort, drog ner de stora solglasögonen så långt som möjligt över den inte helt perfekta hyn, och låtsasskrattade sådär svettigt som man gör om man blir påkommen med att snatta, medan kameran zoomade in hennes lite finniga kinder. Sedan poppade det upp en bild på henne jätteuppsminkad på nån gala brevid stillbilden på henne osminkad på stranden. Typ "SHIT! Kolla skillnaden!".

Jag tyckte så jävla synd om henne. På ett sätt är det väl positivt att man får se att kändisarna inte alltid är helt perfekta men kom igen, integritetskränkning royal... Som när stackars Britney var troslös på väg ur bilden och hennes underliv överdokumenterades och blev kallat "äckligt", "fult" och allt möjligt annat i media. Kvinnors kroppar är fortfarande allmän egendom. Och nu medverkade jag visst till det med armhålebilden ovan. Jag måste verkligen säga upp min prenumeration på "Veckans NU"...

Jag älskar 'Footballers Wives'

image17

Jag älskar underbart trashiga engelska såpan "Footballers' Wives". Den går typ kl 03 eller nåt på natten så det är bara när man har riktig insomnia som man får njuta sinnessjukt overkligt drama, trashig glamour och extremsminkade 40-plus kvinnor som skramlar omkring begravda i sju kilo smycken och tolv lager brun-utan -sol och skriker "you cow!" efter varandra. Dom blir osams, sams med baktanke, försöker mörda varandra, mördar sina makar med sex och ligger med rätt gubbar för att strategiskt nå sina mål. Såpan innehåller precis allt en såpa ska- otrohet, falskspel, koma, grälla färger, olösta mord, utpressning och fejkade graviditeter.

image18

Min favorit är Tanya Turner som konstant hookar unga fotbollspelare vid sidan om sin på-och-av-hatrelation till en riktigt äcklig maktsnubbe som blåser henne lika ofta som hon honom. Hon har extremt långa naglar, plastigt löshår, babyblå ögonskugga upp till ögonbrynen, tjugo lager mascara och knallrosa läppstift. Hon är ondast av tjejerna, mest beräknande, men ändå den som råkar mest illa ut och därför den man sympatiserar mest med.

image19
Tanya förgiftar svinet Frank Laslett för att komma över hans aktier i fotbollslaget.


Jag har aldrig pallat att kolla på typ "Days of our Lives" eller "Glamour" där dom pratar högt för sig själv och inget händer. Dessutom är det där äckliga rosa kaffefiltret över kameralinsen hela tiden så allt ser äckligt brunt-rosa ut i dom serierna. Footballers' Wives har allt jag vill ha, faktum är att jag inte kollar på nåt utan grälla färger (förutom "Jordan- rättsläkare", patetisk tv-nörd jag vet) annars ska det vara tecknat eller färgglada serier med färgglada människor.

image20
Kan man göra annat än älska det här?

pop the champagne!

image16

Fyra härliga år på kåken blir det för grabbarna. En seger för alla kvinnor. Unna dig något gott idag, ta ett härligt långt bad, ät choklad eller varför inte en bit prinsesstårta och fira vetskapen om att killarna kommer få gå igenom ungefär vad de låtit henne genomgå.

Och grabbar: glöm inte att om pappa betalar gäller det nog även nya tänder!

Halmstad- vad är dealen?

image15
-Vi står här och småspråkar om hur sommaren var; Lysekil,
Båstad, Marstrand, Troppan och Halmstad- riktigt schönt och
dekadent partaj var det.

Nån som vet vad som är grejen med Halmstad? Fula och snikna skattefifflaren Per Gessle är ALLA halmstadsbors största idol och fräschaste framgångssaga. Till och med de "alternativa" människorna älskar honom och skaffar samma kärringfrisyr och mobbade läderbrallor. På sommaren byter flottiga brats med banantendenser stamhaken i Stockholm mot Basshunter på repeat och tafflig petting med könspiercade 17-åringar på nåt flatlösshak i Tylösand. Jag frågar mig- vad är problemet med en "partystad" där de flesta mingelbilderna som tas är på Ace of Base-Uffe?

Dessutom är deras fotbollslag dåligt och skamligt tråkigt att titta på.

brats är en hel filosofi

Har funderat lite över det här med bratskillar med hiphop-poser, vad är dealen egentligen? Vem tror dom att dom lurar? Alla vet att brats bara lyssnar på E-type och Energy Hits.

image14

Vad är det för mode?


Asså hon är säkert en skitgullig och söt tjej, no doubt, men vad är grejen med läpp-posen som alla typ Bingo Rimér-brudar kör på sina 70000000 vimmelbilder? Okej, jag har väl också en eller ett par fotoposer, men det där är ju bara skumt. Gillar killar när det ser sådär spänt och konstigt ut? Det spelar kanske ingen roll hur man ser ut i ansiktet med de tuttarna i och för sig. Hon skulle lika gärna kunna kolla i kors och ha en snorbubbla i näsan, bara tjejer skulle märka det, och hennes karriär rullar på ändå.

image12

hockeykillar-mode


Jag och mina vänner satt på ett ställe (för misärartat för att nämnas vid namn och ett besök dit hör verkligen inte till vanligheterna) en lördagkväll för inte så länge sen. Vid bordet brevid oss sitter ett gäng muppar, skrikiga irriterande muppar med fettigt hår och fula halsdukar. Det var hockeykillar. A dom här stjärnorna, i alla fall, skrek och körde egna hejarramsor, det var typ inte ens musik på stället som dom hördes ju en del. Johanna blev skitsur och sa typ "Ursäkta, kan ni hålla kärften, ni är jävligt irriterande" med värsta aggressiva rösten vilket var sjukt roligt för dom blev helt försigkommna när en tjej fräste dom på plats. Det är underbart när hon är kaxig för hon är ju oftast jättesnäll och rar. Efter det satt killarna och försökte kolla hotfullt på oss resten av kvällen. Läskigt. Här är en bild från typ fem minuter senare, Johanna ser fortfarande lack ut och jag ser typ hotfull och lite full ut. Annars var det en trevlig kväll i ett stort sällskap.

image11

RSS 2.0