Inte välkommen

image31
Mördare

"Sverige har tagit emot sin tredje krigsförbrytare.
Bosnienkroaten Miroslav Bralo, 40, ska sitta 17 år i svenskt fängelse.
- Han är väldigt glad att få avtjäna straffet här, säger en källa på Kriminalvården."


Tro fan det.

Vad lack jag blir, jag hatar de klassiska bonnrasistiska argumenten om att åka hem och whatever men för i helvete! Jag vill fan inte att skattepengar ska betala för att en jävla folkmördare ska få ha det göttigare i ett svenskt fängelse än vad han skulle fått ha det i Kroatien. Nej, han borde få sitta av sin tid i Bosnien! Jag hatar att ha dom här äckliga folkmördarna på våra, jämförelsevis, snälla kåkar.

Kolla på Biljana Plavsic, en djävulens hantlangare som vi låtit spendera sin tid i Sverige istället för i Bosnien där hon borde möta samma öde som hon lät hundratusentals bosnjaker möta. Bara för att dom är dömda i en internationell domstol betyder det väl fan inte att de inte har ett hemland? De här serbokroatiska nationalist/nazisterna, varför ska vi vurma för dom? Plavsic har ju förklarat att Bosniens muslimer är ett "genetiskt misstag i den serbiska kroppen". Att rensa ut dem vore att "låta naturen ha sin gång" - inte en krigsförbrytelse. Sen har kärringen mage att klaga på att hon tvingas sitta med prostituerade och "hemska muslimer" och vill ha nåd av kungahuset. Fan vad förbannad jag blir, varför ska vi ta emot de här jävla överklassnazisterna och folkmördarna?

image32
Mördare

Och de här avgrundsvarelserna ger vi "tak över huvudet" trots att de inte har någon anknytning till Sverige. Medans vi utvisar brottslingar dömda här trots att de bott här i flera år.

Låt Miroslav Bralo och Biljana Plavsic avtjäna resten av sina straff i Bosnien. Tillsammans med människor trasiga pga att de drabbats av Bralos och Plavsic nazistiska utrensningar. Både Bralo och Plavsic är ju hårdnackade nationalister, låt dem då vara sådana i den nationalstat i vars namn de mördat.


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1220471.ab

Svensk lagstiftning behöver personlig assistans



image30
Kan fortsätta vara hyresvärd


"En ung kvinna hittade en dold kamera innanför ventilen i sin dusch och kunde följa sladdarna till ett låst rum i källaren. Där hittades flera videoband med henne på." Hyresvärden som gömt kameran i badrumsventilen i syfte att filma den kvinnliga hyresgästen i duschen friades för smygfilmningen. Smygfilmning är inte olagligt enligt svensk lag.

Herregud! Så det är alltså okej enligt lagen att smygfilma en tjej i duschen, pervot kan med andra ord fortsätta vara hyresvärd? Det känns ju betryggande. Svensk lagstiftning är ju helt efterbliven.

Artikeln: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1221497.ab

Ingen är intresserad av dina snoriga ungar

image29
Crazy Frog- lätt mindre irriterande än Ann


Kan Ann Söderlund bara sluta finnas i mediautbudet? Vanligtvis är jag fett glad att se en brud få mycket mediatid, men den här bruden är fan ingen cool kvinnlig förebild eller ens en underhållande kvinna som kanske låter en annan brud få chansen. Nej, det här är en jävla mobbare, en muterad linslus som tar varenda chans hon kan få att synas. Får man chans att klanka ner på nån annan i samma veva desto bättre.

Så jävla trött på att se henne på varenda kanal när jag försöker koppla av och kolla på min kära tv. Speciellt nu när jag är förkyld och det blivit extra mycket av den varan. Vem vill kolla på latte-mamman Anns snoriga ungar och höra om hur man bäst behandlar skavsår under skitungarnas näsor? Vem vill se henne leda nån jävla media-slickar-medias-röv-gala? Vem vill höra hennes bebisröst kluckande "diskutera" bokstavssjukdomar som att de vore ett potpurri av skojiga rebusar? Vem orkar höra Ann fnissandes mobba Anna Book för hennes vikt och vem fan orkar kolla på hennes långa feja och nyvakna, konstant förvånade, uttryck i varenda jävla kanal? Bort från min älskade vän tv:n och sluta kontakta vem det nu är du har kontakt med inom media och som fixar alla oförtjänta chanser du fått att synas.

p.s. Snälla Ann sluta leka livscoach och sluta skriva dina vedervärdiga "gullig-vuxen"-lattemammaböcker. d.s.

När kommer upprättelsen?

image26

I dagens Aftonbladet intervjuas Singoalla Millon (f.d. Taikon) om sitt utsatta liv som zigensk kvinna i Sverige. Hon berättar hur hon blev slagen av polisen, aldrig lyckats få ett jobb pga av sitt namn och sitt utmärkande romska utseende. Att hon fortfarande inte vågar gå utanför sitt närområde då hon konstant blir påhoppad, misstänkt osv. Romernas historia i Sverige är en sorglig saga som saknar det goda slutet. Den älsta romska gruppen i Sverige; tattarna, eller de resande, är en grupp utsatt för så många försök till tvångsassimilering, etnisk rensning, rättsövergrepp, och så grov rasism att man tappar hakan i golvet när man hör om dem. Speciellt då dessa övergrepp inte fått ett erkännande, en ursäkt eller ens uppmärksamhet. "Tattare" är fortfarande ett skällsord. Få är medvetna om innebörden.

Visste du exempelvis att tattare ändå in på 60-och 70-talen utsattes för institutionaliserade tvångssteriliseringar, att de resandes barn "omhändertogs" för att tvingas vara slavar åt de svenska bönderna, att man tvångslobotomerade och förnekade tattarna rätten att begrava sina döda på svenska kyrkogårdar? Att det fortfarande idag lever resande ibland oss med ärr och sviterna efter ofrivillig sterilisering eller lobotomi. Fundera på varför sådana kunskaper inte är obligatoriska i vårt samhälle när vi vet allt om hur judarna utsattes i Hitlers tredje rike. Fundera också på hur det kan vara okej att fortfarande se ner på zigenare, som procentuellt utsattes värre än judarna i förintelsen, och som dessutom inte fick ett land som kompensation...

Artikeln här: http://www.aftonbladet.se/kvinna/article1178495.ab

Var är fjärrkontrollen?

image25
"Man kan pjata lite såhäj, om man vijj asso tihi..."


Kollade på "Ranking the stars" på femman. Det är den där bögen från nåt popband som håller i nån sorts jävla "tjejkväll" med systrarna Graaf, Josefin Craaford och ett par andra f.d. B-kändisar. Brudarna sitter och dricker champagne och skriker i munnen på varandra om vilken skådiskille som är sexigast eller vem av tjejerna som skulle klara sig bäst på en öde ö, "Hon skulle typ ha sex med alla infödingaaar juuh!". Ni vet, sånt vi tjejer snackar om när vi spenderar lite kvalitetstid tillsammans....

Ann Söderlund, den där bebispratande kärringen från diverse barnprogram eller vad dom nu ska föreställa, satt och pikade Anna Book för hennes vikt och var allmänt dum i skallen och bitchig, "Anna skulle man verkligen inte vilja ha med sig på en öde ö- då skulle ju maten ta slut direkt!". Vilken äcklig människa. Anna Book satt tyst resten av programmet och man såg hur ledsen hon var medans Ann Söderlund satt och fnissande kollade på dom andra brudarna för medhåll; "Visst är hon tjooock tihi!?". Då och då ropade nån av tjejerna typ "Asså, vaffö e Anna så himla tyst föör! Anna du måste prata meer!". Ann "mongot" Söderlund fortsatte, trots att Anna var helt tyst, och viskade med bruden brevid och skrattade elakt varje gång Anna Book öppnade munnen. Så jävla skönt att se fjortis-brudmobbning på hög nivå, och dessutom i TV. Jag mår illa.

RSS 2.0