Inte välkommen

image31
Mördare

"Sverige har tagit emot sin tredje krigsförbrytare.
Bosnienkroaten Miroslav Bralo, 40, ska sitta 17 år i svenskt fängelse.
- Han är väldigt glad att få avtjäna straffet här, säger en källa på Kriminalvården."


Tro fan det.

Vad lack jag blir, jag hatar de klassiska bonnrasistiska argumenten om att åka hem och whatever men för i helvete! Jag vill fan inte att skattepengar ska betala för att en jävla folkmördare ska få ha det göttigare i ett svenskt fängelse än vad han skulle fått ha det i Kroatien. Nej, han borde få sitta av sin tid i Bosnien! Jag hatar att ha dom här äckliga folkmördarna på våra, jämförelsevis, snälla kåkar.

Kolla på Biljana Plavsic, en djävulens hantlangare som vi låtit spendera sin tid i Sverige istället för i Bosnien där hon borde möta samma öde som hon lät hundratusentals bosnjaker möta. Bara för att dom är dömda i en internationell domstol betyder det väl fan inte att de inte har ett hemland? De här serbokroatiska nationalist/nazisterna, varför ska vi vurma för dom? Plavsic har ju förklarat att Bosniens muslimer är ett "genetiskt misstag i den serbiska kroppen". Att rensa ut dem vore att "låta naturen ha sin gång" - inte en krigsförbrytelse. Sen har kärringen mage att klaga på att hon tvingas sitta med prostituerade och "hemska muslimer" och vill ha nåd av kungahuset. Fan vad förbannad jag blir, varför ska vi ta emot de här jävla överklassnazisterna och folkmördarna?

image32
Mördare

Och de här avgrundsvarelserna ger vi "tak över huvudet" trots att de inte har någon anknytning till Sverige. Medans vi utvisar brottslingar dömda här trots att de bott här i flera år.

Låt Miroslav Bralo och Biljana Plavsic avtjäna resten av sina straff i Bosnien. Tillsammans med människor trasiga pga att de drabbats av Bralos och Plavsic nazistiska utrensningar. Både Bralo och Plavsic är ju hårdnackade nationalister, låt dem då vara sådana i den nationalstat i vars namn de mördat.


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1220471.ab

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0