tappa inte tvålen...

image10

När den 19-åriga tjejens advokat Elizabet Massi Fritz frågade hur det gick till när 25-åringen och 21-åringen hade sex med flickan samtidigt, "jag får faktiskt inte ihop det rent tekniskt?" 25-åringen svarade, spydigt: "Du har inte sett en erotisk film där man är två stycken på en tjej samtidigt?" Ung man åtalad för våldtäkt läxar upp offrets kvinnliga advokat för att hon inte har koll på porrfilmsutbudet...


En fredagsdagdröm: "Stureplansprofilerna" suger kuk på Österåkers anstalt. Då och då är inte kuksugandet helt frivilligt, ibland blir det dessutom till att böja sig framåt för grabbarna. Det blir rättssak av en av våldtäkterna och grabbarna berättar, en efter en, snyftandes sin historia i vittnesbåset . Tyvärr så räcker det ju inte så, "jo, vi ser att du har blivit våldtagen men hur kan vi vara säkra på att du inte ville det?" och "jo, din kropp bär tydliga spår av grov misshandel, men hur kan vi veta att det inte vad just vad du bad om? Faktum är ju faktiskt att den här killen har misshandlat dig lite lättare tidigare vilket minskar din trovärdighet kraftigt".

Kommentarer
Postat av: elisabeth

klockrent, kunde inte sagt det bättre själv. Men det är väl bra att de får ha det mysigt i fängelset. dessutom vet de ju inte hur det är när nån annan utövar analsex på dem, så de kan ju bli en hit.

2007-09-29 @ 11:46:16
Postat av: klara

ja men precis detta HAR ju skett förut, så att han denna gång rövknullade dig medvetslös och sårig kan inte sympatiseras för eller bestraffas, och kolla i vilken gayporrulle som helst, det brukar gå lite vilt till. that's how you boys like it!
big up för bloggen!

2007-10-06 @ 01:39:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0