Tragikomisk skräpmat


Igår kollade jag på en dokumentär som hette "Virgin School". Den handlade om en 26-årig brittisk kille, James Reilly, som åkte till Holland för att gå en fyra månader lång sexkurs och få förlora sin oskuld med en av tanterna som höll kursen. Det var väl en av de där "dokumentärerna" som görs mest för att folk ska få fnissa åt andra som skämmer ut sig. Den hade ju inte nåt värde i ett utbildande syfte eller så, mest var det nog tänkt som en smaskig freakshow. Killen hade aldrig kysst en tjej eller ens varit nära. Han bodde med sin pappa och pappans fru som tyckte att det var på tiden att han fick pröva på hur det var att ha sex.

image3

James fick lära sig att vara nära en kvinna genom att ligga naken på rygg brevid en tant, som kunde varit hans mormor, medans hon berättade om hur fantastisk vaginan är och klämde på stackarns snopp. Efter ett tag, när hon ställde sig på alla fyra och ville att han skulle pilla på henne, bröt han gråtandes ihop och ville inte mer. Senare under kursen gjorde han en modig comback och strippade för en annan tant på ett jättekonstigt sätt, typ som man rör sig när man snurrar en rockring. Tanten uppmuntrade honom trots att hon måste haft jättesvårt att hålla sig för skratt (eller inte med tanke på att hon måste ligga med honom sen...)

image4

I slutet hade han sex. Den batikklädda hippietanten, som innan samlaget strött flingsalt i rummet för att det hade en "renande" effekt och placerat en mjukisorm brevid sängen för att höja killens potens, berättade att hon var stolt över honom och att de nått många "viktiga punkter" under det, hans första samlag. Killen hade hål i strumporna, dålig hållning och för stora, slappa vita y-fronts kalsonger. Allt var liksom fel, upplagt för att det ska bli ett skämt och man skrattade ju men samtidigt mådde man lite dåligt över att han blottade sin misär så oövertänkt.

I efterhand känns det som att kanalen som sände dokumentären var rätt taskiga mot killen, han hade ju berättat hur han varit mobbad i hela sitt liv och alltid fått höra att han var ful och äcklig. Hans medverkan i "Virgin School" lär ju knappast ha gjort hans situation bättre eller hans möjligheter att få en flickvän större. Men oh my god vad roligt det var på sina ställen...

image5

Kommentarer
Postat av: klara

ja men det var ju bland det mer makabra man sett... när en av tanterna stönade "gillar du det??!" kändes det mer som nåt "läger" för dom att få nuppa med lammkött... smakfullt? nej. underhållande? ja

2007-09-18 @ 22:41:50
Postat av: ellen

haha lammkött- ja, men fräscht sådant- njee...

2007-10-14 @ 01:14:15
URL: http://missellen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0