Johan Staël svårt sjuk!



Staël von Holstein är mest känd för en allvarlig och sällsynt form av jantelags-tourettes som bara återfinns hos extremfalls-narcissister och som nådelöst drabbar vartenda debattinlägg han skriver med en våldsam kraft. Mycket sällan lyckas han hålla sig från frestelsen att hysteriskt tjata om hur utsatt han är för denna fruktansvärda förteelse. Att vi andra inte ingriper och försvarar den stackars it-miljonären är ännu ett exempel på jantelagen. Nä, nu ska jag inte skriva mer, kan vi inte alla komma överens om att kväva det onda i sin linda? Vore kanske lättare om han inte satt i statens kulturråd i och för sig...

Tack Daniel Suhonen för att någon äntligen ifrågasätter vansinniga Johan Staël von Holstein och hans utom-denna-världen- vanvettiga resonemang om kultur och kapitalistiska förebilder.

Läs artikeln:

http://www.aftonbladet.se/kultur/article3151375.ab

Kommentarer
Postat av: Byrdman

Jag har hatat Holstein ända sen jag läste en insändare av fanskapet i Metro för x antal år sen. Den hette politik för dummies eller nått liknande. Där han kallar alla som röstar på S för idioter och vilseledda. Djärvt drag, tänkte jag, som trodde han skojade men insåg efter andra genomläsningen att fanskapet är en superkapitalist som menar allvar.



Favoriten var ändå när han böla ut i Metro och frågade varför folk, särskilt från vänsterkanten, hatade honom. Gråtande och chockad fortsätter Holstein om att vissa till och med har skapat ett facebook community "Vi torkar oss i röven med Von Holsteins krönikor".



Tänk till ditt nöt, skriver man provocerade så får man många som antingen gillar det du gör typ Mufmongon och annat löst folk kring Stureplan eller så får du många fiender typ Afa drägg eller vanligt folk som jag. Efter att ha bölat halva första delen av sin krönika, så bestod ju givetvis andra halvan av en hyllning till sig själv där han menade att han var en hjälte mm. Hyllningnen av sig själv är man väl inte förvånad över då han i exakt varje krönika han skrivit förkastat Jantelagen och allt vad den innebär.



Bottomline is Holstein är en riktigt obehaglig, osmaklig, fullkomligt vidrig nykapitalist som inte skyr några som helst medel för att få det han eftersträvar, dvs att tjäna pengar på andra och på andras bekostnad.

2008-08-23 @ 11:16:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0