Bert utsatt för komplott!




Ojojoj, stackars Bert Karlsson är upprörd i Aftonbladet om hur utsatt han var under sin tid i riksdagen;  "Jag drabbades enormt under min period i riksdagen. Det tog mig tio år att komma tillbaka - då var jag dessutom 200 miljoner kronor fattigare. I mitt fall var det centerpartiet som höll i bilan; den här typen av politisk förföljelse är nämligen gränslös inom det etablerade gänget."

Bert menar att hans politik, helt oprovocerat, kallats främlingsfientlig.

Värst är Marita Ulvskog som utsätter Bert för trakasserier helt utan grund; "Det här är samma typ av politiska arrogans och maktfullkomlighet som ligger bakom Marita Ulvskogs dåligt underbyggda beskyllningar om främlingsfientlighet. Ulvskog tar varje tillfälle att lättsinnigt, svepande och helt lögnaktigt göra jämförelser mellan sverigedemokraterna och ny demokrati."

Bert är så upprörd över att kallas främlingsfientlig att han hotar med lagliga åtgärder; "Sverigedemokraterna får tala för sig själva, men blanda inte ihop partiet med ny demokrati. Nästa gång Marita Ulvskog kallar ny demokrati främlingsfientligt, kommer jag att stämma henne!"

m... Har ett litet citat från dig Bert från din tid i riksdagen som gör Maritas utspel helt onödiga; "Zigenare står för nittio procent av alla brott mot svenska pensionärer".  Finns nog ett par till sådana om du vill ha Bert?

Stackars Bert. Så långt ifrån rasism man kan komma ju!

Artikeln:

http://www.aftonbladet.se/debatt/article3149348.ab

Kommentarer
Postat av: Vilde Ville

Bert Karlsson portade alla romer från Skara Sommarland med motiveringen att han "personligen hade tagit 70 Romer för stöld, som mest 24 stycken på en dag". (Mitt liv som Bert ISBN:9185319368)

Tur han inte är främlingsfientlig!



Vem sa ”hur länge dröjer det innan våra svenska barn ska vända ansiktet mot Mecka?”

Det sa Vivianne Franzén från partiet Ny demokrati 1993 (hon var partiledare 1994-97). Hon pratade också om att muslimer ägnar sig åt ritualmord.

Tur att hon inte var främlingsfientlig!



Och vem var det som lanserade Ultima Thule på sitt skivbolag? Tur att de inte var främlingsfientliga utan bara "unga svenska patrioter", som skivbolagsdirektören sa...

2008-08-22 @ 18:03:04
Postat av: Tobias Lindgren

Nyttig läsning för kulturmarxister:



instance=2&action=questionshow&id=339" rel="nofollow">http://www.bra.se/extra/faq/?moduleinstance=2&action=questionshow&id=339

2008-08-22 @ 19:28:24
Postat av: Tobias Lindgren

Fungerande länk.

Postat av: Uncle.Bob

Bert Karlsson har empiriska fakta bakom sina påståenden. Vad har du?



Påståenden som backas upp av halvt undansmusslade rapporter från regeringen (!) och hans egna tidigare erfarenheter av denna folkgrupp.



Om siffran 90% stämmer är svårt att utröna med dagens mediaklimat, där de flesta brott relaterade till denna grupp skall undanhållas allmänheten.



Ett aktuellt och upprörande fall var ju detta:

http://archive.corren.se/archive/2008/7/7/jsi9eid6ytxo57o.xml



Det rapporterades ALDRIG i rikstäckande media utan skulle tigas ihjäl av missriktad omtanke om gruppen.

Sök på internet om du hittar några nyheter från våra några andea media. Resultatet= "Locket På!"



Sådan forskning och sådana rapporter är bannlysta i Sverige, men den finns, om man letar riktigt noga:



http://www.regeringen.se/content/1/c4/19/37/5fd12a9c.pdf



Nå, Vilde Ville, har du något att tillägga till regeringens rapport där "Malmöpolisen representanter hävdar att "antalet åldringsrån begågna av romer ökar och att situationen var mycket allvarlig"?.



"Inom vissa romska grupper förekom brottslighet som åldringsrån, grov narkotikabrottslighet och stöld av bilar som säljs vidare i Europa"



I klartext betyder detta att romer är överrepresenterade i dessa brottskategorier.



Har du något som talar för motsatsen är jag givetvis intresserad av att uppdateras på denna punkt.



Till sist vill jag påpeka att du använder ett begrepp som du inte förstår själv, när du stämplar

"främlingsfientligt" på sakligt motiverad kritik mot invandringspolitiken och dess negativa sidor.

Det brukar låta så när argument och förståndet tryter.



De som insett vart vi är på väg ger Bert helt rätt.

Det enda verkliga alternativet till den officiella lögnen är att tala sanning. Sd vågar som enda parti tala klarspråk. Därför kommer valet 2010 att ge fegisarna i riksdagspartierna en

välbehövlig läxa.



mvh

UncleBob

2008-08-22 @ 19:30:24
Postat av: Pelle

Jag kom till sverige för 8 år sedan, jag har alldrig sett en invandrare göra något illa. Däremot ser jag svenskar hela tiden göra oss invandrare illa. Ni med era rasisttraditioner som midsommar och nationaldagen. Tänk på oss när ni viftar med fula flaggan, ni spottar på oss när ni gör det.



Tänk efter innan ni agerar. Tack

2008-08-22 @ 20:22:22
Postat av: missellen

Pelle- sluta lek.



Tobias Lindgren och Uncle Bob- Vad kan jag säga? I just love to read words created by a real tiny penis så tack för era.

2008-08-22 @ 21:19:30
URL: http://missellen.blogg.se/
Postat av: Daniel

Stackars våran Bert!

2008-08-27 @ 13:16:43
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: miki

fördomar och bara fördomar det är allt man får i det nya landet men bert carlson är inte den första och inte den sista som har skrivit skit om oss romer

inte heler den sista ägare på ett nöjes park där han vill ha bara folk med ljus hår folk blir räd när de ser mörka och stämplar han de som zigenare med en gång oavset om de kommer från någon annan land så han portade många zigenare från sommar land för att kunderna blev räda han kunde säga det så i stället man kunde ju förstå att det hade att göra med företagets ekonomi som tyver gick åt helvetet vem fan vet varför bert carlson ,men det är inte första gång och inte sista gång för folk som beter sig som riktiga grisar att de blir ledamoter i ett välfugerande samhele tyver det fins så myckett negativt somm du har glört i dit privat liv slager mästaren som kommer aldrigt fram lycka till med dit bok blir änu rikare för att bli föör att kunna blir änu mer dummare man utvecklas som, meniska under livet medan man är ung men för dig är dert försent.

2008-10-07 @ 21:50:16
Postat av: Toni keiski

?Hallå där vilken släkt är du själv ifrån?

2009-03-10 @ 14:47:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0